Trollzene

Trollzene

Sziasztok!

2014. szeptember 04. - Trollzene

Ez a Trollzene blog. Mi a legótvarabb, legszarabb, legundorítóbb, legkibírhatatlanabb és legviccesebb zenéket gyűjtjük, elemezzük, hallgatjuk, imádjuk és stb. Van facebook oldalunk is, elég alacsony látogatottsággal, bár szeretnénk, ha egyszer világuralomra törnénk. Leginkább azt szeretnénk befuttatni, itt csak rásegítünk, vagyis próbálunk.

Eddigi ismereteink szerint, körülbelül 20 "Trollzenész" munkálkodik/munkálkodott kis országunkban, esetenként határon túliak is előfordulnak. Ezek közül vannak egyslágeres előadók, ilyen a mindenki által ismert Mc Zsolax, vagy éppen a szexuális hangú Mc Marissa.

A Trollzenészek közé tartozik az a tárkányi fiatalember, akitől rettegnek a rímek, Mc Gyula, újabb nevén Mc Soul. Hihetetlen az eddigi munkássága, és reméljük még nagyon sok jó nótát tesz le majd az asztalra.
Ezen az asztalon ül és utazik a tiszaújvárosi fenegyerek, a szmoktordoktor Mr Klausz. Sorai már szállóigévé váltak a rajongók között, most egy verssel gazdagította életművét, amivel a -Ki Mit Tube- nevű tehetségkutatón indult. Ígért nekünk új számot is, izgatottan várjuk.
A legtöbb szar ugyan a rap műfajából származik, de ismerünk mi rock-szerűséget is, ők pedig az Idegbohóc. A srácok tudatosan ontják a faszságot, és viccesek is, mindenképpen megéri meghallgatni egy-két számukat.
A legtermékenyebb előadók közé tartozik Gyűrösi Pavel, egy kisfiú Szlovákiából. A "rengeteg" zenéje megtéveszthet, ugyanis a számok 90%-a egy bizonyos csucsu nevű italról szól. A társa Ilka Junior, ő pedig csak ismételgeti a dalszöveg egyes részleteit.

Rengeteg Trollzenész van még szerte az országban, és mindegyik megér legalább egy külön bejegyzést, de egyelőre ennyi elég.

Sziasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://trollzene.blog.hu/api/trackback/id/tr416670233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása